קורס שוקולד

קורס שוקולד מקיף, הכולל 3 מפגשים של 3 שעות כל אחד, ובהם נלמד כל מה שצריך לדעת כדי להכין מוצרי שוקולד לבד.
המשתתף יקבל את הכלים ואת המתכונים כדי להכין פרלינים, טראפלס, קישוטים, והכל משוקולד.
חומרי הגלם שנשתמש בהם בקורס הם מהמשובחים שיש בארץ.

פירוט מהלך הקורס:

שיעור1- יסודות הטמפרור- נלמד על הכימיה שמאחורי טמפרור השוקולד, למה צריך לטמפרר את השוקולד, הרכיבים השונים שבשוקולד ומה תפקידם. לאחר מכן נתנסה בשיטות השונות לטמפרור,  ונכין יציקות שונות מהשוקולד המטומפרר.

שיעור 2- נכין סוגים שונים של גנאשים, ונעמוד על השוני בין הגנאשים. נכין גם טראפלס מסוגים שונים. לאחר מכן נכין פרלינים בלגים מהגנאשים שעשינו.

שיעור 3- נלמד להכין פרלינים צרפתיים בטבילה, החל מהכנת גנאש מוצק, חיתוך, טבילה, וקישוט הפרלין. נלמד גם להכין קישוטי שוקולד לעוגה. פרלינים

*פתיחת הקורס מותנית במינימום ארבעה משתתפים

למידע על הקורסים הקרובים
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
כל הזכויות שמורות לקטן וטוב - ייצור וסדנאות שוקולד | כל הזכויות שמורות 2017 ©