צור קשר עדכונים מאמרים אירועים מארזים ומיוחדים סדנאות שוקולד אודות דף הבית
קורס שוקולד
 

קורס שוקולד מקיף, הכולל 3 מפגשים של 3 שעות כל אחד, ובהם נלמד כל מה שצריך לדעת כדי להכין מוצרי שוקולד לבד.
המשתתף יקבל את הכלים ואת המתכונים כדי להכין פרלינים, טראפלס, קישוטים, והכל משוקולד.
חומרי הגלם שנשתמש בהם בקורס הם מהמשובחים שיש בארץ.

פירוט מהלך הקורס:

שיעור1- יסודות הטמפרור- נלמד על הכימיה שמאחורי טמפרור השוקולד, למה צריך לטמפרר את השוקולד, הרכיבים השונים שבשוקולד ומה תפקידם. לאחר מכן נתנסה בשיטות השונות לטמפרור,  ונכין יציקות שונות מהשוקולד המטומפרר.

שיעור 2- נכין סוגים שונים של גנאשים, ונעמוד על השוני בין הגנאשים. נכין גם טראפלס מסוגים שונים. לאחר מכן נכין פרלינים בלגים מהגנאשים שעשינו.

שיעור 3- נלמד להכין פרלינים צרפתיים בטבילה, החל מהכנת גנאש מוצק, חיתוך, טבילה, וקישוט הפרלין. נלמד גם להכין קישוטי שוקולד לעוגה. פרלינים

 

הקורסים הקרובים:

ימי שני בערב בתאריכים:

2.11.15 18:00-21:00

9.11.15 18:00-21:00

16.11.15 18:00-21:00

בימי שישי בבוקר בתאריכים:

6.11.15 10:00-13:00

13.11.15 10:00-13:00

20.11.15 10:00-13:00

 

*פתיחת הקורס מותנית במינימום ארבעה משתתפים

 

לפרטים- 050-6346376-קרן

 
 
אירועים
דוכן שוקולד לאירועים
פרלינים
 
 
נשמח אם תשאירו פרטים, ונחזור אליכם בהקדם. ליצירת קשר בטלפון 050-6346376, 052-8700126 או במייל ל- katanvetov@gmail.com כתובתנו: משמר הים 26 גבעת אולגה, חדרה
 
שם:
טלפון:
מייל:
 
 
 
 
 
סדנת שוקולד למסיבת רווקות : סדנת שוקולד לעובדים : מסיבות וימי הולדת : מתנות לאורחים באירועים : שולחנות מתוקים : אודות : מארזי שוקולד : מתנות לאורחים באירוע : קייטרינג חלבי : תולדות השוקולד בארץ : הקשר בין שוקולד וסקס : איך לטמפרר שוקולד : ארז חוות חלב : סדנת שוקולד : חוגים : דוכן שוקולד באירועים
© 2017 כל הזכויות שמורות | כל הזכויות שמורות לקטן וטוב - ייצור שוקולד